Regulament puncte de fidelitate

1. Ce sunt punctele de fidelitate? 

Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru comenzile efectuate pe kidedecor.ro.  

Punctele de fidelitate se acorda de la prima comanda efectuata pe site-ul nostru si se cumuleaza cu punctele acordate comenzilor realizate ulterior. Punctele se adaugă în cont doar după ce comanda plasată a fost finalizată, adică atunci când plata a fost confirmată (direct la plata cu cardul sau atunci când banii de la curier intră in contul Kids Decor).

Valoarea punctelor si comenzilor contine TVA. 

Pot participa la acest program clientii care au cont pe site-ul nostru si o adresa de mail valida. 

Pentru crearea unui cont pe site-ul nostru, vei primi automat 10 puncte de fidelitate. 

Pentru fiecare review acordat si aprobat primesti 5 puncte de fidelitate 

 

2. Care este valoarea punctelor de fidelitate? 

1 punct valorează 0,5 lei. 

Acumuland puncte, poti sa primesti GRATUIT produse de pe site-ul nostru (platești cu punctele disponibile în pagina de finalizare a comenzii). Cu cat mai multe puncte, cu atat reducerile pentru produse vor fi mai mari. 

 

3. Cum se pot folosi punctele de fidelitate? 

In pagina de produs este afisat numarul de puncte care se acorda la achizitionare, numarul de puncte de fidelitate variind in functie de valoarea produsului. 

Punctele de fidelitate primite de la prima comanda, vor putea fi utilizate incepand cu comanda urmatoare. Daca nu sunt folosite, acestea se cumuleaza, putand fi utilizate dupa mai multe comenzi. 

ATENTIE: In valoarea punctelor maxime de fidelitate pe care le poti scadea nu sunt cuprinse si cele care se acorda ultimei comenzi lansate 

Puteti utiliza punctele de fidelitate din pagina de lansare comanda la sectiunea Metoda de Plata bifand “Folositi punctele bonus, x puncte echivalent a (x lei) disponibile”. 

Poti vedea in orice moment numarul de puncte de fidelitate acumulate in sectiunea  Contul meu > Puncte de fidelitate

 

4. Puncte de fidelitate obtinute in urma review-urilor 

 

Dupa primirea comenzii, in urma review-urilor scrise de tine pe site-ul kidsdecor.ro, te rasplatim cu 50 puncte de fidelizare extra pentru fiecare recenzie lasata. Review-urile lasate de tine ajuta alti clienti in decizia de cumparare, astfel te rugam sa adaugi cateva argumente sau explicatii in review-ul tau. Nu vor fi luate in calcul review-urile care contin un limbaj licentios sau cele care nu exprima o parere sau nu aduc beneficii altor clienti. Se pot lasa review-uri doar pentru produsele comandate, care respectă cerințele menționate anterior. Punctele vor fi disponibile in contul tau de client, dupa ce review-urile au fost aprobate de noi.

 

5. Reguli generale de folosire a punctelor 

Punctele de fidelitate se acorda automat in contul de client, in urma achizitionarii produselor marcate corespunzator dupa ce comanda a fost finalizata și achitata si se pot folosi intr-o viitoare comandă pe o perioada nedeterminată de la data acumularii.  

Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. Punctele nu se pot folosi pentru a achita taxe de livrare. 
Punctele nu se pot folosi impreuna cu alte vouchere sau discounturi. Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mica sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile. 

IMPORTANT! Pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate nu se acorda puncte de fidelitate suplimentare. 

Kidsdecor.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, cat ai perioada de desfasurare a programului, fără o avertizare prealabila. 

Prin participarea la acest Program, clientii confirma ca au luat la cunoștinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament si ale magazinului online kidsdecor.ro 

 

IMPORTANT! In caz de retur, punctele acumulate pentru produsul returnat se anuleaza. 

Fii primul care află noutățile!

Abonează-te la newsletter și vei primi informații exclusive, oferte speciale și multe altele direct în inbox-ul tau.

Close