Cautati
Filtre
Blog Options
Close

Regulament Concurs

I. Scopul regulamentului:

Prezentul regulament stabileste termenii si conditiile de desfasurare a loteriilor publicitare initiate de Organizator (denumite „Concurs" sau „Giveaway").

Participarea la Concurs constituie acceptarea expresa si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

II. Organizatorul

Organizatorul este societatea SC KIDS DECOR SYSTEM SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Maramuresului, nr. 88 parter și adresa de e-mail: contact@kidsdecor.ro.

III. Premiul si conditiile de organizare

Premiul Concursului consta intr-un produs existent pe site.

Concursurile se desfasoara pe perioade cuprinse intre doua saptamani si o luna, pe platformele Facebook si Instagram.

IV. Dreptul de participare

Participarea la Concurs este gratuita pentru orice persoana fizica care indeplineste urmatoarele conditii:

  • are domiciliul sau resedinta in Romania;
  • poseda o adresa valida de email;
  • are un cont activ pe Facebook sau Instagram;
  • urmareste pagina de Facebook Kids Decor sau contul de Instagram @kidsdecor.ro;
  • posteaza un comentariu in rubrica aferenta materialului in care este prezentat premiul pana la finalul perioadei indicate. Pentru inscrierea la Concurs, comentariul trebuie sa contina etichetarea („tag") unui alt utilizator de pe platforma Facebook sau Instagram. Aceasta trebuie sa aiba un cont real si activ;
  • comunica datele personale la cererea organizatorului pentru intrarea in posesie a premiului.

V. Desemnarea castigatorului si acordarea premiului

Castigatorul va fi ales aleator prin tragere la sorti cu ajutorul unui software in care vor fi introdusi toti participantii eligibili.

Daca castigatorul extras nu indeplineste conditiile din prezentul regulament sau refuza premiul, se va face o noua extragere aleatorie pentru desemnarea altui castigator. Castigatorul va fi contactat de catre Organizator in termen de cel mult 5 zile de la data anuntului prin intermediul platformelor Facebook sau Instagram.

Castigatorul are obligatia sa trimita datele personale necesare livrarii premiului ca mesaj pe pagina de facebook sau la adresa de email contact@kidsdecor.ro. Datele necesare sunt: Nume, Prenume, Numar de telefon, Adresa completa.

Premiul va fi livrat castigatorului in termen de 10 zile lucratoare din momentul in care au fost primite datele mentionate anterior.

Organizatorul nu este responsabil de imposibilitatea contactarii castigatorului cauzata de furnizarea unor date eronate sau de lipsa unui raspuns din partea acestuia. Imposibilitatea contactarii castigatorului sau lipsa unui raspuns din partea acestuia in termen de 3 zile de la data incercarii de contactare sau de la data informarii castigatorului, dupa caz, atrage pierderea premiului.

VI. Alte cheltuieli

Costurile de transport sunt suportate de Organizator. Castigatorul va suporta cheltuielile de rambursare daca refuza premiul ulterior expedierii acestuia de catre Organizator.

VII. Contact si sesizari desfasurare Concurs

In situatia in care aveti intrebari legate de modalitatea de desfasurare a Concursurilor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@kidsdecor.ro.