Protectia de patut, utila din prima zi de viata

O viitoare mama, inca din perioada in care este gravida, ia in calcul toate detaliile care il vor avea in prim plan pe bebelusul sau, de la nume, hainute, culoarea camerei, pâna la mobila mult dorita, accesorizata corespunzator, si mai ales, sigura pentru minunea ce va avea sa se nasca in viitorul apropiat. Atât de apropiat, incât bataii inimii minunii se aud firav, ca prin vis, la fiecare respiratie a mamei...

© www.imagia.ro


intr-o perioada extraordinar de agitata, plina de emotii, hormoni care ii inunda corpul, pâna la lacrimi de fericire si de spaima - viitoarea mamica are si indatoriri de manager in ceea ce priveste organizarea camerei copilului.
Desi stie ca momentele agitate se vor transforma curând in fericirea pe care nu o va putea exprima nicio secunda prin cuvinte, stie si ca fiecare detaliu este important pentru bebelusul sau, indeosebi pentru somn sau, care va deveni de foarte multe ori ingreunat din cauza plansetelor si schimbarilor atât de firesti care intervin pe parcurs. Schimbari atât de pline de lectii importante atât pentru bebe, cât si pentru parinti.

© www.imagia.ro


in sustinerea proaspetei mame care abia a nascut, oferim pentru ca acesteia sa i se ia o piatra de pe inima - alegerea aparatoarei pentru patut, protectia de patut reusind sa ii satisfaca nevoia de liniste pe care aceasta si-o doreste atât de mult in ceea ce priveste somnul puiului mult dorit.


De ce protectia de patutt


Protectia de patut ii ofera proaspetei mame un sentiment de liniste, siguranta si pace interioara stiind ca puiul sau nu risca sa se accidenteze pe perioada somnului, de asemenea copilul poate ramâne nesupravegheat in perioada zilei, mama reusind sa realizeze si activitatile de zi cu zi precum prepararea hranei copilului, fara a-ti face griji cu privire la siguranta acestuia. Vrem sa credem ca diversitatea modelelor, a texturilor, culorilor pe care le punem la dispozitia mamicilor de pretutineni reusesc sa indeplineasca dorintele lor estetice, dar si de dragaleala, de potriveala cu personalitatea si curiozitatea lui bebe.

Iata câteva modele pe care le recomandam si care ne sunt dragi in mod deosebit:


Set de protectie de patut 60 x 120 cm (Protectii patut lemn bebelusi cu Animale acvatice brodate) care are un model deosebit, care il va face sa simta mai comod pe bebelus, ocazia perfecta pentru mama sa ii ofere siguranta copilului inca din prima zi a venirii copilului pe lume.

Acest set acopera patul de jur imprejurul acestuia, având inaltimea de : 35 de cm, fiind compus din doua bucati, precum : 1 bucata formata din dimensiunea de : 35x240cm si cealalta fiind compusa din dimesiunea de: 35x120 de cm, fiind ideala pentru un patut de lemn

Fiind realizata din Bumbac 100% ii ofera copilului cea mai buna calitate a somnului, având vatelina sintetica(antialergica)cu o grosime de : 400gr/mp, fara sa ii dea batai de cap mamei, acesta nedistrugându-se la spalat.

© www.imagia.ro

Set protectii patut 7 x 140 cm il duce pe bebelus mai aproape de lumea Elefantiilor, ii ofera oportunitatea mamei de a-i oferi bebelusului o ambianta placuta, acesta fiind protejat curentilor din camera dar si de posibilele accidente care pot avea loc.
Setul de protectie ofera patului o acoperire de jurul imprejurului sau având inaltimea de 35 de cm, fiind compus din doua bucati:1 bucata formata din dimensiunea de : 35 x 280 cm, asigurând acoperirea a 2 laturi mici si o latura mare, pentru a se realiza culisarea unei parti laterale fara a exista desfacerea sistemului de inchidere de la protectie, si o bucata formata din dimensiunea de : 35 x 140 cm, care asigura acoperirea lateralei care culiseaza.

Realizata din Bumbac100%, compus din calitate superioara, din vatelina sintetica(antialergica) având o grosime de 400 gr/mp. Vatelina asigura protectia, fara sa existe probleme la spalatul acesteia. Sistemul de inchidere au o rezistenta majora, având lungimea de 40 de cm.

in urma unui studiu de piata al proaspetei mamici, doritoare sa ii ofere bebelusului sau tot confortul din lume, dar mai ales siguranta, aceasta alege sa imbine utilul cu placutul, alegând intotdeauna aparatoarele pentru patut. Pe lânga acest fapt, somnul ei va fi asigurat, odihna cu griji nefiind prezenta in viata ei dupa alegerea protectiei potrivite pentru bebelusul sau, punând pe primul loc siguranta si observarea detaliilor care fac diferenta in viata bebelusului. in plus, ce mamica nu iti doreste sa se odihneasca linistita si fara grijit

Vezi AICI toate modelele noastre de aparatoare pentru patut - protectii pentru patutul bebelusului tau minunat.

Fii primul care află noutățile!

Abonează-te la newsletter și vei primi informații exclusive, oferte speciale și multe altele direct în inbox-ul tau.

Close