Informatii de livrare

Livrarea produselor

  • Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid:
    • Sameday
    • DPD)

in termen de maxim 3 zile lucratoare de la plecarea coletului din showroom-ul Kids Decor.Pentru localitatile aflate in afara razei de acoperire a celor 2 firme de curierat se va percepe o taxa suplimentara in functie de numarul de km care trebuie acoperiti de la cea mai apropiata filiala a firmei de curierat pana la adresa mentionata in comanda. Acest lucru va fi comunicat telefonic clientului in momentul in care se proceseaza comanda. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

  • NU facem livrari si NU putem opera retururi efectuate prin Posta Romana.
  • Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare.
  • Produsele KidsDecor.ro sunt ambalate corespunzator pentru a preveni deteriorarea coletelor, iar la momentul predarii coletelor catre firma de curierat acestea sunt sigilate si in stare integra. Firma  SC Kids Decor System SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele distrugeri sau pierderi ale coletelor. Acestea, odata preluate de firma de curierat, cad in responsabilitatea acestuia.

 

Livrarea produselor comandate se efectueaza prin curierat rapid:

PRODUSE TEXTILE KIDSDECOR

- contra unei taxe unice de 17 lei pentru comenzi mai mici de 299 lei;

- gratuit pentru comenzi minime de 300 lei.

  • Durata transportului este, de regula, 24-48 ore de la momentul expedierii.
  • Daca vor exista situatii de forta majora sau daca din motive independente de SC Kids Decor System SRL nu se va putea onora comanda, ne rezervam dreptul de a intarzia sau a nu livra produsele comandate, acest aspect urmand a fi adus la cunostinta clientului.

PRODUSE MOBILIER

La achizitia mobilierului taxele de curierat sunt diferite fata de achizitia produselor textile.

Astfel, pentru mobilier se percep taxe de curierat care vor fi agreate cu dvs. in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Plata articolelor

Plata articolelor comandate se va fase:

-          ramburs numerar la livrarea coletului sau

-          prin intermediul EuPlatesc cu cardul

 

Pentru comenzi speciale (dimensiuni diferite fata de oferta noastra de pe site, produse care nu exista in oferta curenta sau broderii de nume), comanda se va transmite prin email la adresa: [email protected], iar plata se va face integral prin transfer bancar inainte de intrarea comenzii in productie.

Datele pentru plata acestora:      RO90 INGB 0000 9999 0352 4950 - ING BANK

SC KIDS DECOR SYSTEM SRL

Ulterior platii, te rugam sa ne transmit confirmarea prin email [email protected]

Aboneaza-te Newsletters

Primiți actualizări prin e-mail despre cel mai recent magazin și oferte speciale.

Close