Cautati
Filtre
Blog Options
Close

Informatii de livrare

 • Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid (Sameday, FanCourier, DPD), in termen de maxim 5 zile lucratoare de la plecarea coletului din showroom-ul Kids Decor.Pentru localitatile aflate in afara razei de acoperire a celor trei firme de curierat se va percepe o taxa suplimentara in functie de numarul de km care trebuie acoperiti de la cea mai apropiata filiala a firmei de curierat pana la adresa mentionata in comanda. Acest lucru va fi comunicat telefonic clientului in momentul in care se face confirmarea comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.
 • NU facem livrarisiNU putem opera retururi efectuate prin Posta Romana.
 • Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare.Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
 • Produsele KidsDecor.ro sunt ambalate corespunzator pentru a preveni deteriorarea coletelor, iar la momentul predarii coletelor catre firma de curierat aceastea sunt sigilate si in stare integra. Firma  SC Kids Decor System SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele distrugeri sau pierderi ale coletelor.

 • Livrarea prin curierat rapid (Sameday,FanCourier, DPD)

Livrarea produselor comandate se efectueaza prin curierat rapid:

- contra unei taxe unice de 17 lei pentru comenzi mai mici de 299 lei;

- gratuit pentru comenzi minime de 299 lei.

 • Durata transportului este, de regula, 24-48 ore de la momentul expedierii.
 • Daca vor exista situatii de forta majora sau daca din motive independente de SC Kids Decor System SRL nu se va putea onora comanda, ne rezervam dreptul de a intarzia sau a nu livra produsele comandate, acest aspect urmand a fi adus la cunostinta clientului.

 • Plata articolelor

Plata articolelor comandate se va face ramburs numerar la livrarea coletului, prin intermediul EuPlatesc cu cardul sau prin cont bancar in avans livrarii comenzii. Pentru comenzi speciale (dimensiuni diferite fata de oferta noastra de pe site, produse care nu exista in oferta curenta sau broderii de nume/diferite) de pana in 300 lei, plata se va face integral prin transfer bancar inainte de intrarea comenzii in productie. Pentru comenzi speciale care depasesc 300 lei, se va achita prin transfer bancar 30% din valoarea comenzii iar restul, prin ramburs, la sosirea coletului.

 • Cont bancar deschis la ING Bank:
  Nume: SC KIDS DECOR SYSTEM SRL
  IBAN: RO90 INGB 0000 9999 0352 4950 - ING BANK
 • Daca ai ales ca varianta de plata transferul bancar, comanda nu va fi expediata pana nu se face dovada platii.