Cautati
Filtre
Blog Options
Close

Cum cumpar

Cum Cumpăr?

In doar cateva minute poti comanda articolele si accesoriile dorite de pe site-ul KidsDecor. Te rugam sa citesti ghidul de mai jos, iar in cazul in care mai ai intrebari suplimentare poti lua legatura cu noi prin email la comenzi@kidsdecor.ro sau telefonic la 0722450015.

Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 8 si 16. Comenzile care nu sunt facute in acest interval vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare, daca comanda a fost facuta in weekend aceasta o sa fie preluata luni.

Selectarea produselor

Cel mai simplu ajungi la un produs folosind meniul din partea de sus a paginii. Selecteaza mai intai categoria principala apoi categoria secundara, dupa care poti sorta si filtra produsele pana gasesti produsul dorit.

Pentru a intra pe pagina produsului din lista de produse rezultata poti face click pe imaginea articolului sau pe denumirea acestuia.

Daca doresti sa adaugi un produs in cosul de cumparaturi, apasa pe butonul adauga in cos, dupa selectarea culorii si a cantitatii dorite.

Vizualizarea continutului cosului

Continutul cosului poate fi vizualizat apasand pe butonul Cosul meu din partea de sus a paginii. Vei putea face modificari de aici asupra fiecarui produs pe care il ai adaugat in cos si iti poti continua cumparaturile si reveni oricand la el. Pentru continuarea plasarii comenzii va trebui sa apesi pe butonul Comanda pozitionat imediat sub TOTAL GENERAL.

Cupoane de reduceri

Cupoanele de reduceri se introduc pe pagina de finalizare a comenzii, la sectiunea Voucher cadou. Dupa ce ati complectat datele dumneavoastra si ati ales modalitatea de plata si transport, introduceti codul de pe cupon la Cod de validare si apasati butonul Actualizare pentru finalizarea comenzii. Daca se aplica un cupon de reduceri pentru un produs care are deja o reducere, reducerea aplicata comenzii este cea cu discountul mai mare.

Reducerea oferita de cupon se aplica doar la produse marca KidsDecor!

Finalizarea comenzii

Ai posibilitatea de a finaliza comanda ca vizitator neinregistrat sau te poti loga in contul tau. Urmatorii pasi implica completarea tuturor informatiilor necesare pentru plasarea comenzii: Informatii facturare, Informatii de livrare, Metoda de livrare, Metoda de plata si Revizualizare comanda. Dupa ce toate acestea au fost completate da click pe TRIMITE COMANDA pentru a plasa comanda.

Comanda se poate transmite prin:

  • Comanda on-line (nu este obligatoriu sa ai cont pe site daca folosesti COMANDA RAPIDA)
  • Prin e-mail la comenzi@kidsdecor.ro
  • Telefonic : (+40)722-450.0155 sau (+40)726-362.676

In cel mai scurt timp de la primirea comenzii tale vei fi contactat telefonic de un reprezentant al firmei noastre si veti stabili impreuna detaliile referitoare la comanda.