Termeni si conditii

Utilizarea site-ului

 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.kidsdecor.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Magazinul online www.kidsdecor.ro este administrat de compania S.C. KIDS DECOR SYSTEM S.R.L. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Kidsdecor.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, kidsdecor.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Kidsdecor.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile prezentate eronat pe site din orice motive, inclusiv in cazul preturilor, rezervandu-si dreptul de a nu livra produse al caror pret a fost afisat in mod eronat. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.kidsdecor.ro este proprietatea S.C. KIDS DECOR SYSTEM S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al kidsdecor.ro a oricaror elemente regasite in site, chiar si cu precizarea sursei, dar fara acordul expres al kidsdecor.ro, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Confidentialitate

kidsdecor.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; kidsdecor.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; kidsdecor.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul kidsdecor.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a kidsdecor.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau e-mail.
kidsdecor.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Produsele

Produsele prezentate, descrierea, caracteristicile si pretul acestora pot fi actualizate (adaugate, sterse, modificate) in functie de conditiile de piata, fara ca utilizatorii sa fie notificati in prealabil. In cazul in care a fost efectuata o comanda, conditiile prezentate la momentul efectuarii acesteia raman neschimbate pana la momentul finalizarii comenzii.

Informatiile regasite pe site (produse, descriere, caracteristici, imagini ale produselor) au caracter informativ, iar eventualele diferente cad in sarcina producatorului / importatorului / distribuitorului articolului in cauza. Unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Depunem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor prezentate, iar in cazul in care observam erori in descrierea produsul deja comandat va vom contacta telefonic pentru semnalarea acestei erori.

Imaginile produselor pot sa difere fata de produsul real prin dimensiune, proportii, culoare sau nuanta. Dimensiunea imaginilor a fost optimizata pentru afisarea pe site si pentru prezentarea unor detalii considerate esentiale. Dimensiunea reala a produselor este diferita de imaginea prezentata pe site. Culoarea sau nuanta produsului pot fi percepute diferit, in functie de setarile dispozitivului pe care se face vizualizarea. Imaginile au caracter informativ si pot prezenta accesorii pe care produsul nu le contine.

Toate preturile afisate pe site includ TVA. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Disponibilitatea produselor

Actualizarea stocurilor se face regulat. In cazul in care datorita unei erori de operare stocul produsului nu este actualizat, va vom informa in format electronic sau telefonic cand va intra produsul in stoc.

Comanda

Comanda produselor se va efectua prin utilizarea metodelor dedicate in acest scop:

- electronic de pe site sau prin intermediul adresei de email [email protected]

- telefonic la numerele afisate pe pagina principala

- la sediul nostru

Utilizarea acestor metode de comanda implica cunoasterea si acceptarea termenilor si conditiilor. In cazul comenzilor telefonice, cumparatorului i se comunica informatiile esentiale cu privire la produsele comandate, livrare, plata, conditii comerciale, insa acesta are obligatia sa se documenteze in egala masura cu privire la produsele cumparate cat si referitor la termenii si conditiile de functionare a magazinului. Se prezuma ca termenii si conditiile sunt acceptate si in cazul comenzilor telefonice, intrucat citirea si cunoasterea lor face parte din procesul de informare asupra produselor comandate si a magazinului care proceseaza comanda.

In momentul efectuarii unei comenzi de produse, te rugam sa furnizezi informatii corecte, actuale si complete, conform datelor solicitate. Un reprezentant al magazinului va contacta clientul telefonic sau prin email pentru a-i cere date suplimentare daca se considera datele furnizate incomplete.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se realizeaza numai pe teritoriul Romaniei, conform metodei de livrare afisate la momentul efectuarii comenzii. Exista posibilitatea livrarii pe teritoriul Europei, acest lucru se poate solicita telefonic sau prin format electronic.

Magazinul KidsDecor nu isi asuma raspunderea pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor, intrucat, din momentul eliberarii produselor din depozit, responsabilitatea livrarii este a firmelor de curierat prin care se expediaza coletele, fapt pentru care magazinul nu va plati despagubiri si nu va putea fi tinut raspunzator pentru orice prejudicii create de nelivrarea la timp a produselor.

Intarzierile din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada, perioade cu un volum neasteptat de mare de colete sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica livrarea intr-un termen rezonabil de timp, sunt gestionate de firmele care se ocupa de livrarea bunurilor. Cu toate acestea, vom lua toate masurile necesare pentru a onora comanda in cel mai scurt timp dupa producerea unui astfel de eveniment.

Livrarea prin curierat rapid

Livrarea produselor comandate se efectueaza prin curierat rapid, contra unei taxe, afisata in mod vizibil pe site.

Pentru localitatile aflate inafara ariei de acoperire a firmei de curierat se poate percepe o suprataxa pentru kilometri suplimentari, insa numai dupa ce vei fi informat cu privire la suma tarifata in plus si vom obtine acordul tau pentru plata taxei suplimentare. Daca nu esti de acord sa platesti suprataxa pentru kilometri suplimentari, poti solicita sa trimitem coletul catre cel mai apropiat sediu al firmei de curierat, de unde il vei ridica personal.

Durata transportului depinde exclusiv de modul in care firma de curierat isi organizeaza livrarile. Livrarea se efectueaza in 24 - 48 de ore de la data predarii catre curier, exceptand cazurile cand apar intarzieri justificate de factori externi neprevazuti. Daca livrarea nu se realizeaza la timp, contacteaza-ne si vom depune toate eforturile necesare pentru solutionarea situatiei aparute.

Daca doresti sa obtii informatii suplimentare privind stadiul livrarii ne poti solicita numarul coletului (numarul trimiterii). Contacteaza firma de curierat si vei obtine detalii suplimentare privind data/ora cand va ajunge coletul la tine.

Livrarea gratuita

Livrarea gratuita este disponibila pentru comenzi mai mari de 499 RON.

Produse cu pret redus

Anumite produse din oferta magazinului pot beneficia pentru perioade de timp bine determinate de pret redus fata de pretul de vanzare obisnuit. Produsele care beneficiaza de reduceri sunt evidentiate in mod distinct si pot fi gasite la sectiunea PROMOTII.

Magazinul poate acorda / elimina reducerea pentru un anumit produs in functie de disponibilitate si de politicile interne de promovare. Daca la momentul comenzii un produs beneficiaza de pret redus, atunci acesta va fi expediat in conditiile mentionate, chiar daca ulterior produsul a fost eliminat din promotie.

Ofertele sunt valabile pe durata promotiei, in limita stocului disponibil.

Reducerea oferita de cupon se aplica doar la produse marca KidsDecor!

Plata in sistem ramburs

Plata se efectueaza atunci cand coletul ajunge la adresa indicata in comanda. Vei plati contravaloarea ramburs curierului si vei primi o chitanta pentru suma platita.

Nu sunt percepute alte taxe suplimentare decat cele afisate la momentul efectuarii comenzii.

Plata prin banca

Dupa ce vom verifica disponibilitatea produselor comandate iti vom trimite factura in baza careia trebuie sa platesti. Poti intocmi un ordin de plata sau poti depune banii la casieria bancii, prezentand factura.

Important: Nu realiza nicio plata pana nu primesti factura emisa de noi. Este posibil ca unele produse din comanda sa nu fie disponibile si atunci valoarea totala a comenzii se modifica.

Coletul va fi expediat numai dupa ce plata efectuata este vizibila in contul nostru bancar.

Plata online cu cardul

Pentru efectuarea platii online cu cardul, magazinul utilizeaza platforma securizata www.mobilpay.ro.

Efectuarea platii necesita completarea unui formular cu informatiile despre card in pagina securizata a procesatorului de plati.

Sunt acceptate platile cu carduri de credit sau debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro).

Plata se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura ca nici o informatie legata de cardul utilizat nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Returnarea produselor

Returul produselor se supune Ordonantei nr. 34 din 4 iunie 2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau de la primirea ultimului produs dintre cele comandate, in cazul in care produsele multiple din comanda se livreaza separat, in mai multe transe. Pentru a beneficia de dreptul de retur, consumatorul trebuie sa transmita in scris magazinului (prin email sau telefonic) urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa si numarul de telefon la care poate fi contactat consumatorul, numarul si data comenzii, data receptionarii produselor, denumirea produselor receptionate, produsele care se doresc a fi returnate.

Produsul trebuie returnat fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care s-a comunicat in scris intentia de returnare. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile. La receptionarea produselor magazinul va incheia un proces verbal de receptie in care se vor mentiona informatiile referitoare la retur si starea produselor returnate. Daca este necesara diminuarea valorii produselor din culpa consumatorului sau refuzul returului, procesul verbal si imaginile vor fi transmise si consumatorului, acestea reprezentand proba care sustine actiunea magazinului.

Returnarea produsului se va realiza la adresa indicata de magazin, folosind acelasi serviciu de transport prin care produsul a fost primit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Cheltuielile suportate de catre consumator pentru returnare pot fi considerabil mai mari decat taxa standard de transport platita la cumpararea produsului. Produsele care au beneficiat de transport gratuit la achizitie, nu beneficiaza de transport gratuit (suportat de magazin) si pentru returnare. Produsele returnate pentru care nu a fost achitata taxa de transport de catre consumator nu vor fi acceptate de catre magazin si vor fi returnate clientului. Coletele trimise cu solicitarea valorii in ramburs nu vor fi acceptate deoarece produsul trebuie verificat si evaluat inainte de a se stabili valoarea ce se va returna consumatorului.

Schimbul de produse se poate realiza prin comunicarea in format electronic sau telefonic a produsului comandat si produsului cu care se face inlocuirea. Pentru inlocuirea produselor cu valoare diferita, clientul plateste diferenta in cazul in care produsul inlocuit are o valoare mai mica decat cel inlocuitor. Pentru schimbul de produse clientul este responsabil de achitarea taxei de livrare a noului produs.

Produsul poate fi returnat fara a suporta taxe de diminuare a valorii acestuia numai daca se afla in conditii perfecte, cu toate etichetele si marcajele prezente, cu ambalajul nedeteriorat, adica produsul sau ambalajul sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din: utilizare, murdarire, spalare, lovire, zgariere, rupere, deteriorare, returnare cu lipsa componente, ambalaj deteriorat sau lipsa ambalaj, mai putin de manipularea necesara pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produsului.

Daca la primirea returului se constata ca produsul prezinta semne de natura a determina diminuarea valorii acestuia, si nu poate fi revandut ca si produs nou, magazinul isi rezerva dreptul de a nu restitui integral valoarea produsului pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat, care va fi vandut cu reducere, fiind considerat produs resigilat. Diminuarea valorii este cuprinsa intre 10% si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de starea de degradare constatata la primirea returului. In cazul in care produsul este intr-o stare ce nu permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza returul. In aceasta situatie produsul va fi returnat clientului pe cheltuiala acestuia.

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci aceasta actiune va fi considerata un abuz. In aceasta situatie ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

Perioada maxima de rambursare a contravalorii produsului este de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului. Returnarea contravalorii se va realiza in contul bancar al consumatorului, dar numai dupa ce produsul a fost verificat/evaluat si s-a stabilit daca se va returna valoarea integrala a acestuia sau se va aplica o diminuare a valorii de achizitie ce deriva din starea in care se receptioneaza produsul returnat.

Nu beneficiaza de dreptul de retur:

- produsele executate dupa specificatiile clientului sau cele personalizate (ex: saci de dormit, lenjerii pentru pat, etc.)

- produsele textile spalate/curatate de catre client (ex: saci de dormit, lenjerii pentru pat, protectii, etc.)

- produsele din categoria mobilier care au fost montate/demontate (ex: mobilier pentru copii, paturi, etc.); nu putem accepta retur decat produsele de mobilier sigilate

- saltelele pentru pat, lenjerii de pat, perne copii sau pernele pentru gravide care au fost desigilate

In cazul in care cumparatorul este nemultumit de modul in care solicitarile adresate magazinului sunt rezolvate, se poate adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC (telefonic la 021-9551 sau pe site-ul www.anpc.ro).

Garantie

Toate produsele comercializate de catre site-ul kidsdecor.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta..
Clientii kidsdecor.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
kidsdecor.ro poate refuza returnarea produselor, in cazul in care acestea prezinta deteriorari sau au fost folosite. 
kidsdecor.ro, va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si returnarii produselor. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la punctul de lucru al VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea prealabila a unui reprezentant al vanzatorului, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. VANZATORUL este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei a utilizat/ manevrat aparatul in mod necorespunzator, indiferent daca VANZATORUL i-a adus sau nu la cunostinta beneficiarului conditiile in care se acorda garantia pentru reparatie. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei. 

Fii primul care află noutățile!

Abonează-te la newsletter și vei primi informații exclusive, oferte speciale și multe altele direct în inbox-ul tau.

Close