About us

Conceptul Kids Decor a apărut când fondatoarea noastră, Ioana Magda, a născut în 2008 primul copil, Matei. Avea nevoie de produse pentru cel mic și pentru somnul lui.

Articolele cu care a început, destinate în special somnului precum sacii de dormit, lenjeriile și articolele pentru pătuț cu imprimeuri simpatice, blânde, sunt în continuare cele mai apreciate de către părinți.

Susținută din toată inima de familie și prieteni, Ioana a pornit atelierul în 2012.

A fost o provocare la început să gestioneze atât partea creativă și partea administrativă a afacerii dar a reușit constant să crească afacerea prin menținerea calității materialelor, a manoperei, prin diversificarea materialelor, iar o dată cu apariția celui de-al doilea copil Ștefania, și-a pregătit intrarea în sfera confecțiilor și accesoriilor de confecții. Astfel au apărut pălăriile, căciulile și în 2021 a lansat o colecție de produse din muselină.

Astăzi, echipa Kids Decor este formată în întregime din femei dedicate muncii lor, și mai presus de toate - mame. Înțelegem de ce are nevoie un părinte pentru a-și ști copilul în siguranță.

Misiunea noastră este să susținem familiile cu copii să se bucure de un somn odihnitor și zile pline de energie, astfel încât să prețuiască fiecare moment petrecut împreună.

Despre produsele noastre

Articolele vestimentare și pentru somn concepute de noi sunt realizate doar din bumbac 100%, de calitate superioară. Toate materialele sunt testate înainte de a intra în producție pentru a fi siguri că nu ies culorile la spălare.

De asemenea vatelina antialergică, folosită pentru protecțiile laterale de pat și sacii de dormit pentru toamnă și iarnă, este țesută în rolă și matlasată de jur împrejur, pentru a nu se strânge la spălat și a-ți cauza probleme.

Culorile și modelele sunt alese pentru a ajuta copiii să prindă drag de ele și a crea acasă o atmosferă estetică plăcută. Din gama variată, puteți alege modele care se asortează cu personalitatea și preferințele personale ale copilului.

Concepute de o mamă și adaptate pentru nevoile fiecarei familii

Fii primul care află noutățile!

Abonează-te la newsletter și vei primi informații exclusive, oferte speciale și multe altele direct în inbox-ul tau.

Close